+31 118 855 911 info@bistrobram.nl
Take away Oostkapelle

Take away Oostkapelle

Het afhalen van eten is iets dat steeds meer mensen doen en dat heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat het lange tijd niet mogelijk is geweest om een hapje te eten in een restaurant. Mocht u eten af willen halen bij een restaurant dat de mooiste en meest lekkerste gerechten maakt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u het leuker vinden om een hapje te eten in ons restaurant, dan behoort dat natuurlijk ook gewoon tot de mogelijkheden. Het maakt echter niet uit of u ons inschakelt als take away in Oostkapelle of als restaurant in Oostkapelle, wij zorgen ervoor dat u zult genieten van het eten!

Bisto Bram

De geschiedenis van onze take away in Oostkapelle

Onze take away in Oostkapelle kent een rijke geschiedenis. begin april 2020 is ons restaurant namelijk overgenomen door Joeri Lous. Joeri Lous behaalde zijn diploma voor kok in het Belgische Koksijde om vervolgens als chef-kok bij verschillende restaurants te werken. Begin april 2020 nam hij zoals gezegd dit restaurant over en kwam er een droom voor hem uit. Sindsdien bestaat Bistro Bram, dat is vernoemd naar zijn vader. Bistro Bram kunt u zien als een warme plek voor zowel jong als oud. Iedereen is bij ons welkom en dit is ook het geval als u na een lange werkdag een drankje wilt doen bij ons aan de bar. Ons restaurant kunt u het beste omschrijven als warm en toegankelijk en het eten dat u kunt afhalen bij onze take away in Oostkapelle is van topkwaliteit.

Take away Oostkapelle

Bisto Bram

Een avondje uit en genieten van mooie gerechten

Haalt u eten bij ons af, dan zal het u opvallen dat onze kaart relatief klein is. Dit doen wij bewust omdat wij veel afwisselen en ook gerechten maken buiten de kaart om. Zo kunnen wij ook op aanvraag voor u koken. U kunt dan zelfs aangeven welk gerecht wij voor u maken. Hoe leuk is dat? Mocht u liever geen eten af willen halen en wilt u een hapje komen eten in Oostkapelle in ons gezellige restaurant, dan heeft u bij ons de mogelijkheid om per telefoon te reserveren.

Restaurant Oostkapelle

De beste service

Wilt u eten bij ons afalen? Dan doet u dit natuurlijk vanwege de kwaliteit van het eten. Echter is dit niet het enige waar wij in uitblinken. Zo hechten wij bijvoorbeeld ook erg veel waarde aan het verlenen van goede service. Juist daarom staan wij altijd voor onze klanten klaar en beantwoorden wij al uw vragen.