+31 118 855 911 info@bistrobram.nl
Restaurant Oostkapelle

De lekkerste gerechten vindt u in ons restaurant in Oostkapelle

In ons restaurant in Oostkapelle treft u de lekkerste gerechten aan. Bent u een keer bij ons wezen eten, dan is de kans groot dat u bij ons terug komt. Ook zullen wij ervoor zorgen dat u een gezellige avond krijgt die u niet snel meer zult vergeten. De sfeer in ons restaurant is namelijk goed. Mocht u het fijner vinden om eten af te halen, dan kunt u ons ook inschakelen als take away in Oostkapelle. Zo kunt u ook thuis gewoon genieten van de lekkerste gerechten uit ons restaurant. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Dan raden we het u aan om contact met ons op te nemen. Wij hechten veel waarde aan het verlenen van de beste service en helpen u dan ook graag verder.

Bisto Bram

Restaurant Oostkapelle

Zo nu en dan is het belangrijk om er eens even lekker tussenuit te gaan. Het brengen van een bezoek aan een restaurant in Oostkapelle is dan een mooie mogelijkheid. Mocht u op zoek zijn naar een goed restaurant waar u een hapje kunt eten en kunt genieten van een lekker drankje? Dan staat Bistro Bram voor u klaar. Bistro Bram is opgericht door Joeri Lous. Na zijn opleiding voor kok in het Belgische Koksijde heeft hij in verschillende keukens gewerkt als chef-kok. Echter besloot Joeri begin april 2020 om dit restaurant over te nemen en hiermee ging een lang gekoesterde droom in vervulling. Ons mooie restaurant is vernoemd naar zijn vader Bram en is een warme en toegankelijke plek voor iedereen. Zo is ons restaurant er zowel voor jong als oud.

Restaurant Oostkapelle

Bisto Bram

Een avondje uit en genieten van mooie gerechten

Brengt u een bezoek aan onze bistro, dan kunt u tijdens uw avondje uit eten  in Oostkapelle genieten van de mooiste gerechten. Ook kunt u na een lange dag op het werk even bijkomen met behulp van een drankje achter de bar. Wanneer u een kijkje neemt in onze kaart, dan zal het u opvallen dat deze relatief klein is en dat is een bewuste keuze. Wij werken namelijk graag met veel afwisseling en bieden dan ook veel gerechten buiten de kaart aan. Mocht u het leuk vinden, dan kunnen wij ook ‘op aanvraag’ voor u koken. Wilt u hier meer over weten, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar.